Myyntipäällikkö, haluatko tehdä mahdottomasta mahdollista?

 

YRITYS

SafeDrying Oy on Suomen johtava rakennusten etävalvottujen sisäpuolisten kuivatusjärjestelmien toimittaja ja alansa edelläkävijä. Yrityksellä on patentoitu menetelmä, jolla voidaan ratkaista aiemmin jopa mahdottomina pidettyjä rakenteista johtuvia kosteushaasteita sekä uudis- että korjauskohteissa. Asiakkaitamme ovat kunnat, taloyhtiöt, yhteisöt ja kuluttajat. Pääkonttorimme on Tampereella. Toimintamme kasvaessa haemme nyt Uudenmaan alueelle Sinua aktiivinen, asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen myyntipäällikkö.

KUKA OLET

Olet innostava ja yrittäjähenkinen myynnin kehittämisen pioneeri. Osaat katsoa tulevaisuuteen ja tunnistaa tilaisuudet, joihin kannattaa panostaa sataprosenttisesti. Nautit myymisestä, uuden oppimisesta ja itsesi kehittämisestä. Tiedät miten esittää ajatuksesi ja ideasi muille menestyksekkäästi. Kehität aktiivisesti asiakas- ja sidosryhmäsuhteita sekä vastaat Uudenmaan alueen myynnin toimintojen sujuvuudesta. Olet kehityksen aallonharjalla ja tärkeä osa yrityksemme ainutlaatuista palvelukonseptia, jolla on ihan oikeasti positiivinen vaikutus ympäröivään yhteiskuntaan! 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa erittäin monipuolinen, mielenkiintoinen ja haastava tehtäväkokonaisuus, jossa pääset vahvalla panoksellasi vaikuttamaan liiketoimintamme kehitykseen. Pääkohderyhmänäsi ovat Uudellamaalla sijaitsevat taloyhtiöt ja kunnat. Tarjoamme Sinulle Suomen parhaat tuotteet ja kannustavan palkkauksen, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Pääset osaksi innovatiivista, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöämme. Panostamme vahvasti osaamisesi kehittämiseen. Et joudu mahdollistamaan asioita yksin, vaan saat tueksesi erittäin motivoituneet, kokeneet ja osaavat asiantuntijamme. 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Odotamme, että sinulla on kaupallisen- tai rakennusalan koulutus ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Pidät haasteista ja osaat toimia sekä osana tiimiä että sen vetäjänä. Olet jo kerryttänyt aiempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Omaat itsenäisen ja aikaansaavan työskentelyasenteen. Olet myös valmis tekemään töitä sekä etätoimistossa että asiakkaiden tiloissa. Sinulla on kykyä omaksua monimutkaisiakin kokonaisuuksia ja löytää nopeasti ratkaisuja eteen tuleviin haasteisiin. Haluat paneutua asiakkaiden ongelmiin ja tarpeisiin sekä tuottaa heille aitoa lisäarvoa.

Arvostamme lisäksi Uudenmaan alueen taloyhtiöiden ja kuntien tuntemusta sekä olemassa olevia kontaktiverkostoja niihin liittyen. Koska kyseessä on kuitenkin innovatiivisen ja jatkuvasti kehittyvän organisaation huipputyöpaikka, on meille jo kerrytettyjä verkostoja tärkeämpää aito halu oppia, vahva can do -asenne ja motivaatio lähteä rakentamaan uutta, joka mahdollistaa omien verkostojen synnyttämisen ja tuloksellisen tekemisen tulevaisuudessa osana kasvutarinaamme.

HAKEMUKSET

Mikäli olet kiinnostunut paikasta, pyydämme myös näyttämään sen!

Ansioluettelot ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen viimeistään 5.5.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Joni Kotipelto 050 312 2319.