Ajankohtaista

Haemme innokasta insinööriä

SafeDrying hakee voimakkaan kasvun vuoksi
 
INNOKASTA INSINÖÖRIÄ
 
Vastaamaan asiakaskonsultoinnista ja projektien työmaatoteutuksesta sekä kuulut osana yrityksen johtoryhmään.
Voit hyvin toimia Helsinki-Tampere akselilla, mutta pääasiallisesti projektit ovat Uudenmaan alueella.
 
Voit olla nuori tai kokenut, mutta eniten arvostamme innokkuutta oppia uutta ja kykyä vedä asioita eteenpäin. Arvostamme toki joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavan tyyppisestä toimenkuvasta. Koska osaaminen mullistavasta SafeDrying-kuivanapitojärjestelmistä on vain meillä, niin siihen liittyvä tuotekoulutus tulee työn myötä.
 
SafeDrying Oy on Tamperelainen noin 10 henkilön voimakkaasti kasvava yritys, jonka kehittämälle innovatiiviselle etävalvotulle kuivatusjärjestelmälle on myönnetty Euroopan laajuinen patentti. Yrityksen pääasiallinen toiminta on korjata maakosteudesta aiheutuvia ongelmia sekä auttaa muitakin rakenteita myös uudiskohteissa kuivumaan sekä pysymään ikuisesti kuivana. Yrityksellä on tavoitteena kasvaa nopeasti ja myöhemmin myös kansainvälistyä.
 
Lisätiedot: Hallituksen pj Esa Tommola, 0400 632600 (mieluiten klo 15-18) ja 
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla 26.11. mennessä.

SafeDrying

SafeDrying-järjestelmän pohjana toimiva Tulilattia-lämmitysjärjestelmä on alun perin kehitetty erittäin energiatehokkaiden pientalojen lämmitystarpeisiin. Tekesin myötävaikutuksella lämmitysjärjestelmään kehitettiin vallankumouksellinen kuivatusominaisuus. Patentoidusta kuivausominaisuudesta onkin muodostumassa kansantaloudellisesti merkittävä sovellus, kun home- ja kosteusongelmille voidaan heittää hyvästit taatusti kuivien rakenteiden ansiosta.

Yhteistyökumppanit