Ajankohtaista

Panu Kaila vieraili tutustumassa SafeDrying-kuivanapitojärjestelmään Marmoripalatsin työmaalla

Talotohtorina tunnettu arkkitehti Panu Kaila viimeisteli uusinta kirjaansa ja halusi aivan loppumetreillä lisätä kirjaansa myös tietoa patentoidusta SafeDrying-järjestelmästä, josta hän oli kuullut vasta aivan hiljattain. Onnistuneen työmaavierailun jälkeen uusimman kirjan aineisto menikin SafeDryingilla höystettynä kustantajalle vielä vierailupäivän iltana.
 
Kailan mukaan SafeDrying-järjestelmälle olisi paljon käyttöä myös Suomen ulkopuolella. Hän nimesikin muutamia maailmanluokan rakennuksia, joiden ongelmat voitaisiin korjata tällä järjestelmällä. Vierailun kuvia pääsette katsomaan Facebook-sivuiltamme:
https://www.facebook.com/SafeDrying

SafeDrying

SafeDrying-järjestelmän pohjana toimiva Tulilattia-lämmitysjärjestelmä on alun perin kehitetty erittäin energiatehokkaiden pientalojen lämmitystarpeisiin. Tekesin myötävaikutuksella lämmitysjärjestelmään kehitettiin vallankumouksellinen kuivatusominaisuus. Patentoidusta kuivausominaisuudesta onkin muodostumassa kansantaloudellisesti merkittävä sovellus, kun home- ja kosteusongelmille voidaan heittää hyvästit taatusti kuivien rakenteiden ansiosta.

Yhteistyökumppanit